18 september 2007

Before we say byebye ;)

Vill bara avsluta med att berätta hur MKT jag saknar dig, Julia <333 Och så saknar jag Moa och Sofia ;D Älskar er <333

I remember those days..

USCH!!.. :S har inte läst tidningen på ett tag så mamma berätta för mig att en gammal klassKompis dog i Lördags ;S han var 15 ÅR!!! han flytta från jokkmokk när vi gick i 3-4 men såg han förra sommarn tror jag ;S helt sorgligt vara 15 år å dö i en bil olycka de känns så ovärkligt har typ inte smällt de riktigt än å jag kännde han knappt :S RIP Niklas.
______________________________________________________
Nu ska jag lämna de där, blir ju bara nedstämd..

Idag var vi på Fjällvandring med 9:orna i/på Jarre, var jävligt jobbigt upp men medans typ resten av folket minus Erik, Oskar, Oscar å mejj stannade vis nån "platå" fortsatte vi upp mot fjällets topp ;D *stolt* men med 5/10 m kvar (ögonmätt i höjd, inte i sträcka) gav jag upp, de var ganska brant uppför å höll på att flyga iväg som en liten vante när de blåste ;D men fick nåra rejält fina kort(tråkiga men FINA) när vi kom tillbaka till Jokkmokk for jag till syrrans lägenhet för att städa innan dom kom hem (hon och hennes kille har stekt i Bulgarien i en vecka) men dom hade precis kommit hem, men de var ganska rent så de gjorde inte så mkt :P nåja Syster visa mig vad hon hade köpt. Jag fick ett jättesött diadem och en ED HARDY T-shirt!! Lycka, ville ju ha en Ed Hardy t-shirt nöjd med denna även fast de inte är samma tryck som den jag ville ha från början :) Sofia fick åxå en Ed Hardy fast de var ett linne ;)

Åker nog mest troligt till Umeå till helgen, behöver komma bort från Jokkmokk å prata lite med Sofia IRL å så skadar de ju aldrig med shopping ;D haha

Så på "Knocked up" igår ganska bra film faktist :D värd att se iaf, OM man har bra humor ;D haha

Men nu ska jag gå å göra matteläxxan min ;P tjohoo ^^
Over'n'out..