19 december 2007

Only in youre fantasy

Julshows träning idag med, synd bara att vissa är oseriösa och tröga ;S nåja.. hade matteprov idag, gick sisådär ;/ glad om jag får G :)

sen hade ridning idag, hoppning.. Gick inte så bra, hade Tallin och jag funkar inte så bra med han, gillar han inte så mycket.. men sämre gick de för maria. Hennes häst snubblade med frambenen på sista hindret i kombinationen och gjorde som en volt fram och hno for av och hästen for typ över henne. Men det gick bra för båda tror jag :) inga hältor eller brutna ben ;P

Imorron har vi åxå bara julshowsträning, å så ska alla som lussade i torsdags gå å äta lunch på Opera. Senpå efetrmiddagen har vi genrep inför julshowen :)

På fredag är Julshowen, jag ska vara med i en sketch och sjunga "Bleeding love" med Linnea, julia, emma, miriam och emelie :) Akustiskt btw, låter helt bra, tror jag ^^ sen har vi mentorsträff där vi ska få våra betyg, ska bli kul å se vad jag får i Bild, hoppas på ett MVG kanske? betyg som redan är klara är:
Matte: VG
NO: VG, CL sänkte mitt MVG till VG ;'( men får mest troligt MVG till våren :D
Musik: MVG
Engelska: MVG
Slöjd: MVG
SO: VG
Svenska: VG (mest troligt MVG till våren)
Idrott: VG
Tyska: VG (mest troligt MVG till våren)
Teknik: G

inte för att de spelar nån roll eftersom jag ska gå i jmk men ska sattsa så jag får MVG i SO också eftersom de gångras med 4 ;D;D

Sen JUUUUUULOOOOOV!!!! ;D fan vad jag ska sova och ta de lugnt sen blire ner till Umeå runt den 27 på mellkandagsrea ;D

Men nu ska jag gå å läsa den nyaste Gossip Girl boken (som finns utgiven på svenska) Bara i din fantasi :)

Goodbyee for now and on