03 april 2008

Chinese Fur Farms :S

Det är så jävla hemskt hurDjur kan bli behandlade!! Fyfan alltså! har skrivit om det här förr men det rä så hemskt så det tål att upprepas :S Den här videon handlar om hur de skinflår djur LEVANDE på Chinesiska pälsfarmar. Om ni är känsliga titta inte på den här videon, jag måste varna er. Vissa scener har man lust att spy :S men den är ändå "värd" att titta på för man får se hur det verkligen är bara för att vissa idioter ska ha äkta djurpäls.. om man nu måste ha päls kan man väl förfan ha fusk, speciellt eftersom det går till på det här viset!



Här är hemsidan därifrån filmer kommer:
http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/

Jag blir så jävla arg på vissa människor!! Att man ens har hjärta till att göra såhär! Slå dom i marken, hoppa på deras huvuden, flå dom levande m.m. asså jag gråter typ när jag ser den här videon!! den är så jävla hemsk och man blir väldigt tagen av den.. Fyfan vissa människor borne inte få leva!!! Jävla idioter!

YMCA____

Hade matteprov idag, gick bra med tabke på hur mycket jag ligger efter! :S men jag kanske kan få ett VG- ? :) sen efter jag slutat gick jag på bilden. Eftersom det var andra halvan av klassen som hade bild då och jag var tvungen att göra klart min Roy Lichtenstein.bild "We rose up slowly" Blev klar nu idag, tre månader sent :P men bättre sent än aldrig ;) fast det blev inte så bra eftersom konturerna blev så tjocka tack vare penseln ;S :) nåja ganska nöjd iaf... allas bilder ska tydligen vara med i nån utställning :)

Imorron har vi engelska nationella provet ;s :D ser faktist fram emot det.. eller man ser väl aldrig fram emot prov, speciellt inte nationella. men jag känner mig ganska säker även om jag "bara" fick VG på muntliga delen :S Nä, men jag är PEPP på det här.. det jobbigaste är hörövningen, men det ska nogbgå bra, hoppas på ett totallt MVG :) eftersom jag kommer få IG på nationella i matte :S

men nu ska jag gå å laga mat åt familjen och sen ska jag vara så duktig och städa mitt rum.. Ihelgen far mami och papi till stugan och emelie ska sova hos mig ihelgen :) hehe blir nog kuligt :P

C yaa later ;*