10 april 2008

Catch my breath

Måste bara säga att jag varit ganska flitigt idag, och dagen är inte ens slut! :D har varit ute och gått, städat övervåningen och dragit fram cykeln. Det var fan inte lätt! Den (cykeln) stod på baksidan mot väggen, där vi haft snöras.. Först fick jag gå i typ 2 meters snö, sen fick jag gräva i typ 3 meters snö för att få fram cykeln och när jag fått fram den märkte jag att den var fastfrusen i backen, eller nått iallafall så fick lyfta/häva upp den med en spade. När den väl lossnat var jag tvungen att få fram den till framsidan.. alltså har jag släpat en cykel i 2 m snö :D haha de var ett workoutpass!! :) men glad är jag iallafall. Håller på att vädra i rummet, men börjar kännas kallt här nere nu så ska vä lgå och stänga :)

Tusan vad skönt det är med lite sol och "värme"

när jag kämpa där ute i snön med cykeln slog det mig att det kommer ta ett tag innan snön smälter.. bara vi inte har kvar snö på backen till skolavslutningen, för då döör jag :S

Nä nu ska jag gå och byta lakan och gardiner :)
C ya

Thursday

Var ute och gick med Miriam idag vid 10.. Vi tog en kortare promenad idag, till Skabram. Det båste så kallt ute :/ Hur som helst. Sen ska jag gå å duscha och städa. Den nya sängen kom idag, den är dock inte till mig ;/ men jag är glad bara vi börjar göra om mitt rum.. Vilket vi snart ska, vi måste bara lägga nytt golv där :)

Imorron blir det väl ta de chill på förmiddagen och så... Sen där mot kvällsfronten ska jag & Miriam och så kanske Emelie och Julia fara och sova i Miriams stuga. Ska bli jävligt kul så hoppas bara det blir fint väder, typ soligt. Sen på lördag så ska vi fara på Harroknappet. Jag ska väl inte fiska men kul att vara där och kanske hjälpa Miriam :P haha På söndag blir det nog skoter, skoter, skoter :D hehe sen far vi väl hem och duschar och söndag kväll ska jag väl tillbringa med att tvätta och fixa inför skolan. Fy sjutton vad skönt det har varit med lov!! Tror Jokkmokk är de enda som har sportlov först nu, men det gör inte så mycket. Skulle ha farit till Umeå i veckan om det inte vore för att jag åker till Tyskland om ungefär två veckor :D jag längtar väldigt mycket!! även om det finns andra ställen jag hellre hade åkt till :) Som Miriam och Nettan, de åker till Paris om två veckor, 3 dagar före jag åker. Och sen när man kommer hem är man 16!! ;D Gud vad skönt, det är inte lång tid kvar av våran högstadietid! snart stundar sommarlov och gymnasiet.. känns så härligt, men ändå lite "skrämmande" det är ju trorts allt helt nytt för en.. men ack så jag längtar. Längtar efter att slippa östras gamla slitna klassrum och korridoren.. komma till nått nytt och fräschare :) Men innan dess så ska vi ha världens bästa muckshow och mucktåg!!! ;D

haha nä nu blev det för mycket framtidsprat.. Igen.. måste verkligen sluta med det här ;P kanske börja leva efter ordspråket "Capre diem" och bara ta dagen som den kommer. Me känner på mig att det här kommer bli den bästa sommaren :)

De var allt från mig för den här gången.
Ta de lugnt ute i vårsolen ^^