14 april 2008

Hours slide and days go by

Sitter och kollar lite Sick Puppies låtar/videos på YouTube. många bra låtar :)

I helgen har jag varit i Miriam stuga med hennes familj + några besökare från Göteborg. Vi har kört skoter och ätit godis/popcorn :) hoppade & burkade lite på myren, KUL :D hehe kände mig gode ofräsch när jag kom hem igår. Jag tackar gud för Duschen ;)

Idag har det varit en vanlig skoldag, eller njaaa. Det kom en kille och en tjej från försvaret och informerade om Lumpen, blev faktist lite sugen att göra Lumpen, men jag skulle aldrig klara alla olika test :P haha efter det, istället för bad, for vi upp på komunhuset och kollade på nån ungtföretags utställning.. hade inte behövt gå dit för ingen "vågade" typ prata om sitt företag... alla bara stod tysta när man gick förbi ;S ajja sen var jag tvungen att gå tillbaka till skolan eftersom jag hade tyska sista timmen.. Tyskan var ganska chill, vi gick igenom lite saker inför resan till Würtzburg och kollade på ett häfte med ackusativaobjekt, pronomen, predikat m.m. Så blev det lite gymnasiesnack och så bestämde vi datumen för proven.. orkar inte tänka på dem just nu, för de blir först efter vi kommer hem från Tyskland :) På tal om det, fan vad kul de ska bli!! :D ser faktist fram emot att fylla år där, de är väl alltid kul att fylla år utomlands :P haha

Nåja nu ska jag gå och fixa middag och sen blir det ut och promenera mot Notis, kanske tittar förbi i stallet på vägen hem :) när jag kommer hem tror jag att jag ska se Chocolat eller Moulin Rouge(isf slutar det nog med att jag spolar till slutet och ser när Hon dör i hans armar ;'/ )

C yaa! ;)