05 mars 2008

Winter turns in to Spring

Imorron har vi friluftsdag.. jag hade stallet men jag bytte till pulkbacken pga min rygg.. ska faktist bli kul.. och skönt med sovmorgon, även om den bara är en timme. en extra sovtimme är alltid uppskattad ;D

Woodchuck

How much wood would a woodchuck chuck, if a woodchuck could shuck wood? A woodchuck would chuck as mush wood, as a woodchuk could chuck if a woodchuck could chuck wood.

Hurted

Fan vad ont det gör i ryggen!!! ;@

I do believe in fairies, I do, I do.

Imorron kommer Moa, Åsa och Per :) Ska bli kul att träffa dom ordentligt eftersom jag knappt hann träffa dom förra helgen..

Och nu har Sofia flyttat.. Eller hon flyttade ju igår.. Till Norge. Hon ska bo och arbeta i Oslo i ungefär ett halvår :) Och i sommar ska jag typ hälsa på hon! ;D känns bara jobbigt att jag inte kommer att kunna träffa hon fören om ett halvår minst.

Men nu ska jag gå å ta bort nagellacket och stoppa på nytt.. funderar på att köra fransk manikyr :)

Q.VIEW

sitter här framför datorn, med en Smack i handen ;P hahah har nyss handlat av Glassbilen ;P

You know I can

Idag hade vi prov på Hindusimen.. Trodde det skulle gå jätte dåligt, men allt flöt på helt bra! förutom sista frågan som handlade om dom "viktigaste" gudarna.. kom bara ihåg vad dom heter och nåra egenskaper men blanda ihop dom ;s men tror jag har chans på ett VG iaf :) resten av dagen var ganska okej..idrotten; jag kände mig som en gammal tant pga min rygg, vilket Simon också påpekade xD ahhaha ni skulle ha sett ;P Svenskan; blev lite mycket WOW och CS snack haha jag är ju på level 30 på WOW hahahaha NOOOOT xD engelska var också ganska rolig.. försökte vara seriös och göra uppgiften ordentligt, men resten av min grupp, dvs Susanna, Marja, Simon och Oscar, var en aning oseriösa/flummiga? :P hahha men det gick bra tillslut..typ :P