02 juni 2008

Tic tac..

Tiden gå och snart är det skolav slutning. Nästa vecka, Fredag den 13. Då går vi ut högstadiet och kommer (förhoppningsvis ;) aldrig tillbaka! då blir det sommarlov, med sol, vänner, jobb och resor.

Har inte skrivit på ett tag. Det beror på att för första gången på ett tag har jag inte varit inne på datorn. jag har varit ute i solen, varit med mina vänner och levt livet fullt ut. Som en premiär på sommaren (som jag alltid brukar "ha" i början på sommaren) så var jag vaken hela natten (lördag natt) gick inte å la mig förrän vid 6-7 tiden på söndag morgon ^^ hehe. Dock så försovde jag mig idag.. Kan ha varit en konsekvens från lördagsnatten ;) hehe men de är smällar man får ta :P

hursom helst, på torsdag ska jag till umeå :D Yeeey! Julia kanske ska men, bara det går bra för Jonas, eftersom vi ska åka med honom. Emelie och miriam ska åxå dit, fast de åker tåg å slösar ca. 500 spänn var, medans jag å julia åker gratis ;) heh vi ska väl se film, shopp aå ha allmänt jävla kul! Men eftersom jag ska åka till umeå på torsdag, kunde jag inte jobba på Ica då, så jag ska jobba kväll på Onsdag istället, från 5-8 ^^ kom å kööööp ;)

nä nu ska jag ta å gå å lägga mig, Imorron blir det skola, solning, kanske man hinner med en springtur med Felicia, innan jag far ner till stallet :)

sov gott, det ska jag göra.