19 maj 2008

Bittersweet

ååååh vad kuL! jag kanske ska fara å se Colplay I höst på deras första spelning i Sverige! :D är så glad, komme bli överlycklig om det blir såå :D men tills desss får jag nöja mig med LuleåKalaset och Pdol :D

Idag var även min frsta dag på jobbet. Alltså började med inlärningen, tror det gick ganska bra :D lite tjorvigt med vissa grejjer bara :D även om det kanske inte är så mycket, så är det ändå skönt att redan nu börja tjäna lite chash ^^ så skönt!

kom ju hem från Umeå igår, blev nästan självordsbenägen när vi körde genom Kåbdalis och det började snöa asmycket :S och al snö som ligger kvar på marken, vilket den inte gör i älvsbyns komun eller ävsterbotten! Nu får det vara nog! jag menar, vi är snart i slutet på maj och har kvar snö på backen, typ 2-3 plugrader och och värst av allt; snöfall några gånger om dagen, man blir ju så himla nerstämd och deprimerad tack vare allt det här! usch usch, känns inte som att vi har skolavslutning om 3-4 veckor.

Fan, sommaren vars är du?! Med all din värme och solsken... Moder naturborde ha lag på att det inte får vara såhär hemskt väder i slutet av maj! inte ens i Jokkmokk!!!

Nu ska jag gå å lägga mig, är för arg på det här jävla pissäckelvädret!