25 maj 2008

Mors Dag

God morgon! ..fast egentligen är det väl inte en sån jättegod morgon.. Det är ganska mulet ute och solen och himlen sticker bara fram på några enstaka ställen. Åååh, ja vill ju ha sol och värme! Får väl hoppas att den kommer nån gång.

Anyway, Idag är det Mors Dag. Visste inte riktigt vad jag skulle köpa till Mamma, så det blev ett sött Mors dagskort och en bukett blommor. Gud, nu känner jag mig nästan som en duktigt dotter ;) haha Men det är det minsta min mamma är värd för allt hno får stå ut med. Så, Grattis till alla Mammor därute!

Ska skynda mig nu. Måste fara ner till stallet och hjälpa till på tävlingarna. Ska stå och steka hamburgare från 14.oo till 16.oo. Funderar på att fara ner redan nu, så man hinner se lite tävlanden :)

Ciao

It's cold around me

Sitter här och småfryser. Har varit ute och köprt moppe och då blir man lite frusen nu såhär på kvällen då det typ bara är 5 plusgrader ute.. Har tagit steget och skaffat en BildDagbok nu :) är så stolt över mig själv har typ hunnit skriva 7-8 inlägg haha hur som helst.

Idag har jag mest kört moppe och varit med Julia och Emelie. Vi har åxå varit och tagit lite kort vid bäcken. Drog en liten ragg med Julia, Donika och Sandra men sen skulle Juls vara med robin åde å vi drog alla hem ;D haha

Imorgon måste jag ner till stallet. Stor tävling där i helgen och jag ska hjälpa till och steka hamburgare mellan 14.00 - 16.00 :) jag säger Lycka till, till alla tävlande!

Nä men nu ska jag nog gå och sova måste ju vara uppvilad imorron, ska städa huset(alltså plocka ur diskmaskinen och diska) jobba lite i stllet och skriva på min fackuppsats :)

God natt, sov gott och dröm sött om era älskade ;) haha tror jag vet vem jag kommer drömma om ;) hehe

Hehe

Läste just att jag har haft 1,214 olika läsare på min blogg totallt.. kanske inte så mycket för er, men för mig.. känns typ som att det finns 4 stycken som lser min blogg ;) haha