18 november 2007

Maybe this darkness could turn to light?

Har precis blivit klar med Idrottsarbetet ;D det blev ganska bra, om jag får säga det själv. Så nu är jag väl ganska glad, förutom att jag är förkyld och har jätteont i halsen å inte kan svälja. Imorron har vi matteprov ;/ det känns inte så hilma bra eftersom jag inte är så bra på det här kapitlet.. får väl hoppas på de bästa, alltså ett G max VG. Längtar till nästa helg, tjejkväll med J,E,M :D ska bli kulkul å sen när jag ska vara hundvakt i två veckor!! :D :D

Känns faktist lite mysigt med vinter nu, men de är väl för att jag inte varit ute i kylan idag.. men vill ändå att det ska gå snabbt tills det blir vår och sommar! ;D Ååh, vad jag längtar!
Och snart är de ju Jul, jag önskar mig en ny plattång (min nuvarande är trasig *snyft*) å pengar så att jag har råd med både nya kläder och ett Ps2 eller Ps3. Och till Jul kommer Sofia ner och så kanske Noah ska med, ska faktisk bli kul å träffa han igen :)

Även fast det är så kallt och fruset ute, så känner jag mig så varm och levande!

Trots alla svårigheter är jag så glad. Det är nog mest troligt mina vänners förtjänst, M,E,J <33


I lose myself in all these fights,
I lose my sense of wrong and right.
I cry, I cry.
It's shaking from the pain that's in my head,
I just wanna crawl into my bed
and throw away the life I led
But I won't let it die, but I won't let it die.


Men nu ska jag ta och krypa upp i min varma sköna säng, med matteboken, de senaste numret från Cosmopolitan och en stor kopp gott JordgubbsTe med honung i, så halsen kanske blir bra nån gång.

Adiós y buena noche todos!