17 mars 2008

This emptiness is killing me, I'm wonderin' why I've waited so long

har suttit här i en timme snart och funderat på ALLT, mitt liv, meningen.. Har närmare bestämmt varit väldigt deep den senaste timmen... ååååååååååh jag är helt lost.. nu vill jag bara ha en uppenbarelse... fan jag orkar inge mer.. det tär på mig... ska sova nu, hoppas allt är bra till imorgon. Men det tvivlar jag på. jag skulle behöva rensa skallen, men hur? jag önskar man kunde få vägledning genom livet.. det hade nog varit lättare då..



har ingen jävla lust längre!! FATTA!

I feel empty inside..

Åh vet inte vad det är med mig.. känner mig helt tom. eller kanske inte riktigt tom, men det känns som jag saknar nått.. Nått som alla andra har, eller iallafall dom flesta.. Det kanske beror på mig, men jag tror ändå att jag borde få en chans att hitta det.




Kanske att jag vill känna/ha det som J och E har tillsammans.. Svårt att förklara.. GOSH! :S

tic tac..

Sitter här och väntar... har nyss ätit en hamburgare och Anna ska ringa på typ 5-10 min. Vi ska fara på bibblan och låna böcker.. känns lite knasigt eftersom en av bibloitikarierna dog i går... :/ RIP Lisa H. hur som hällst så drar vi nog hem till Anna efter det :D kanske det blir lite Nintendo Wii? ;D hehejaja men nu ska jag gå och byta kläder så att Anna inte kan gnälla om hur sölig jag är :D haha


Längtar till
28 april - Då åker jag till Tyskland [:
September - Då blir det Barca, Spanien :D
4 Oktober - DÅ ska jag se BJÖRN GUSTAFSSON i Umeå :)

You must!

Du måste orka läsa hela förra inlägget :D:D

Sleepless in Chicago

Har varit vaken i ca. 5 timmar nu...var tvungen att kliva upp 5 i morse. Har suttit här framför msn och beundrats över hur många som kliver upp tidigt på ett lov.. alltså man sitter på msn och så börjar folk typ logga in vid 8- halv 9 tiden ;D haha skulle fan inte jag gjort om jag inte hade måstat kliva upp tidigt :P



nåja helgen har varit trevlig :)
Torsdag; På kvällen kom spanjorerna, sen for vi hem och såg en film, Freaky Friday och sen gick vi och la oss.
Fredag; Spanjorerna var på skolan. Efter skolan gick vi och shoppa prylar med dom. Det var jag, Pia & Ante, Viktor, Rickard + "våra" spanjorer :) Sen på kvällen skulle alla träffas så vi var på Grottan. Jag, Emma, Lina, Johanna, Lisa, Pia orkade inte vara kvar så vi "tog" våra spanjorer och gick hem till Emma :)
Lördag; Vi åkte till Jukkasjärvi och kolla på Ishotellet.. Andra gången för i år för mig :) Fast den här gången var Saab-rummet öppet, helt coolt! och så köpte jag en nyckelring och en slags påse i turistshoppen xD hahaha på hemvägen for vi förbi Gällivare och vi stannade på marknaden där i typ 1 & ½ timme :) jag köpte varma chips och resten köpte sockervadd :D haha Vi var även "tvungen" att fara på grottan på lördagen åxå.. fast vi stannade inte så länge utan jag, Pia, Ante + våran spanjorer Elisabeth, Adriana, Marion och Eva for hem till mig och såg på film. "Kärlek på menyn"
Söndag: Vi hade sovmorgon och vid 1 tiden så träffades vi nere på notis för att grilla, åka skidor, pimpla och köra skoter. Det var ganska kul och vi fick ju ganska bra väder.. eller nja men varmt iaf :) Sen fick vi veta om det här med kvinnan som dött när hno krockade med Kvikkjokk bussen... Helt sorgligt.. vet inte om jag borde säga vem det är? ;S eftersom tidningen inte har gått ut med det men vet vem det är i alla fall.. :( sen for vi hem och spanjorerna började packa klart. Vid 7 tiden for vi till östra för att ha "knytkalas"/avskedsfest. Det var kul och några började tom gråta för dom var så ledsna att spanjorerna skulle åka ;/ :) vi sa hajdå till alla och sen for jag, Pia, Elli, Nona och Eva hem till Pia för att se klart filmen.. och Ante och Kritan var redan där :) fast det var nog mest bara jag, elli, nona och eva som såg på filmen ;D hahaha sen for vi hem
Måndag/Idag: Jag, Elli och Adriana klev upp klockan 5, åt frukost och dom packade det sista sen for vi till busstationen för att säga hejdå.

Och nu sitter jag bara här :) BTW jag ska få åka till Spanien med 8:orna i september :D ska bli helt kul att få träffa Elli, Adriana, Nona, eva + alla andra igen :D:D: LÄÄNGTARR!!!