31 januari 2008

It's just a fact

Som ni kan läsa här nedan så har vi haft en anlagd brand på skolan... det är nog det mest händelsefulla som hänt i Jokkmokk på ett bra tag.. dessutom så missade vi HIS:en (Hälsa I Skola) jag som såg fream emot att få och ge massage :)

jaja förövrig så håller jag på å få en ordentlig förkylning ;S lagom till markanan förståss :/ har skit ont i halsen och gommen(är de så de heter? ;s) håller dessutom på att få feber om jag inte redan har :S HATAR ATT VARA SJUK! Tänkte gå på gymmet efter skolan, men orkade inte eftersom jag inte direkt var på topp.. snart är de schema anlagda avbrottet här på Blogger (Kl 4.30 pm) så ska väl avsluta nu klockan är ju 16.29 :P

skriver mer senare ikväll :)

C yaa
you know that you love me

Arson?

Anlagd brand i Jokkmokkskola

JOKKMOKK.
En anlagd brand utbröt på torsdagsmorgonen i en trappuppgång på Östra skolan i Jokkmokk. Det står helt klart att branden är anlagd och polisen utreder ärendet.

Eleverna fick utrymma skolan och brandkåren vädrade ut röken.
-Utrymningen gick jättebra, säger Håkan Larsson som är skyddsombud på skolan.

Östra skolan har runt 260 elever. En del av dem fick längre lunch eftersom röken måste vädras ut innan de kunde återvända in i skolan. Från lunch pågick undervisningen som vanligt.

Källa: Norrbottens Kuriren
___________________________

Vet vi vem de var som anlade branden? Det går ju rykten... Dom som har gjort det kommer åka dit, helt klart.

You know that you love me