23 maj 2008

Hehe, hann aldrig duscha tidigare, hade sånt flyt när jag satt och skrev på fackuppsatsen men nu skaj ag duscha, bara ett snabbt litet inlägg innan :)


Status:

Humör: Neutralt, glad för att det är "varmt" men samtidigt lessen för att det är grått och mulet ute ;/
Kläder: Jeans, linne och kofta
Kvällssyssla: Grill/Tjej Kväll med Miriam, Emelie och Julia ^^
Vill göra: Åka utomlands!!!
=( : Fackuppsatsen i So som aldrig blir klar ;/
=) : Det ser ut att börja klarna upp =D

I stood on the edge of your bridge until I felt the rain

Underbara fredag! Jag gillar fredagar väldigt mycket, för även om vi går i skolan till 2, så är de ändå på fredagar som allt roligt händer och så är man ju ledig på lördag och kan ta det lugnt och så har man ändå en dag kvar att städa, göra skolarbetan åsånt på ;D haha oj vilken lång mening de där blev. Hur som helst, denna fredagen är extra skön eftersom vi är helt lediga idag :D

Idag har inte så mycket hunnit hända, pappa har fixat moppen lite, så har jag lyssnat på musik och skrivit på min fackuppsats om andra världskriget. Snart ska jag hoppa i duschen för sen blir de en härlig tjejkväll med Julia, Miriam & Emelie. Vid 4-5 tiden ska vi handla lite, sen ska vi grilla och resten av kvällen spenderar vi väl hemma hos mig eftersom huset är tomt. Mami & papi ska fara till stugan idag :) Fast det blir väl nån liten mopperagg åxå ;) Kanske vi t.o.m hyr en film, har för mig att jag såg att Statoil hade "Sweeney Todd" Vill se den där filmen sooooooooo badley!!! Johnny Depp är ju med i den och har hört att den är väldigt bra :)



Sick Puppies - Anywhere but here

Så bra låt! Älskar texten!

Nä men nu ska jag hoppa i duschen, kommer nog ett inlägg lite senare