17 november 2007

Time to go, this is the end..

Ska väll snart gå och lägga mig, kände bara att jag var tvungen att skriva ett litet blogg-inlägg eftersom jag typ aldrig skriver... men de är ju inge kul när man typ ALDRIG får nå kommentrer! Nåja

Jag håller på att bli förkyld, har SKITONT i halsen å är helt öm i hela kroppen ;s usch vad jag hatar de här, jag har inte tid att bli sjuk!!! Har dessutom träningsvärk i låren och magen :S kan inte hosta/skratta/gå normalt/sitta vanligt!!

Imorron ska jag på tillväxtdagen, var så duktig så jag anmälde mig frivilligt att vara där.. Men man får ju komp och gratis biobiljett, till en film som jag typ såg på bio i umeå för 1½ måad sen typ ;P haha men ska se den iaf, kul å visa upp 9:ornas "uppfinningar" som bara funkar i teorin ;D haha sen efter de blir de RÅPLUGGNING!! Måste bli klar med Idrotts-hemprov inlämningen på måndag, teknikupsattsen om glödlampan och Thomas A Edison PLUS att jag har matteprov, Kemiprov, Tyskaläxa och engelska läxa i veckan... sen blire en skön FF helg med vännerna som väntar efter allt slit, Mor+Far åker upp till Umeå och så ska Syrrans pojkvän med så jag har hand om deras lägenhet åxå, Dubbelt upp! Helgen efter det (1 advent) åker jag nog mest troligt ner till Umeå, då ska jag shoppa och klippa mig ;D

Nu blire ju ingen flytt till Umeå, Pratade med SYV:en på skolan idag och vi kom fram till att de är bäst att jag går SP, inriktning ekonomi el. språk i Jokkmokk och sen flytta till Umeå å plugga på högskola där :)

Längtar till nästa helg(Tjejmiddag åde ;), näst nästa helg(älskade Umeå ;D) å så lucia å jul å hela kittet( inklusive 9:ornas Julshow+ Innebandyturneringen som vi, Miriam, Emelie, Julia, jag, Robin, Erik, Oscar, Carro+ två till, ska fixa ;)

Nä, nu ska jag sova!
God night <3