22 april 2008

crush, crush, crush

Ska snart ner till stallet, ska åka med Vanja :) efter det ska jag hem och duscha och packa sen bär det av till emelies place, ska sova där inatt, julia åxå men hon far dit innan mig :) eller föressten, ska packa nu innan vanja kommer så går de snabbare sen :)

C yaaao

London Calling

Jaha, idag blev ännu en till 16 år :) jag pratar såklar om Emelie :) Grattis gumman <33 ska bli kul å höra vad det är för 3000 krs present du ska få :)

Idag har vi haft friluftsdag :) jag och Julia + massa andra gick efter hundspåret upp till klipptjärn :) var bara vi efter som alla andra (nettan, evve och emelie) var hemma.. vi var tvungen at vara där i typ en timme så vi passade på att sola oss i det vackra vädret. Kom hem runt halv 1 tiden och tog de bara lugnt :P Ska till stallet på 2 timmar, efter det blir de nog hem till emelie och äta tårta och kanske sova över där :) får väl se om julia åker före eller med mig :)

Skrev med emelie på msn, hon kollade på olika band tröjjor och skickade en länk.. Hitta en som jag vill ha! :D Det är The Clash och på baksidan står texten till låten "London Calling" tycker den är snygg :) jag vet att bilden kanske inte syns så bra, men men :)


Btw, kanske ska jobba för Bergren & Bergman i Gällivare i sommar. Pappa kanske kan fixa ett jobb åt mig där :) Då kanske jag kan tjäna like bra som Miriam *lycklig* alltså, förra sommaren tjänade miriam en förmögenhet på att jobba 3 veckor, närmare bestämt typ 20 000 hehe ;P
men nu ska jag gå och skriva min uppsats som jag inte vet vad den handlar om än ;S
Ciao