26 april 2008

I must..

Måste bara göra en lista innan jag går ^^

Saker som får mig glad och påminner mig om sommar;

  • Färgglada, coola glajjor
  • Soliga, blåa och varma dagar (ofc ;)
  • Låtar med mycket BAS i :)


gillar de rosa glajjorna ^^



tänk om de var såhär exotiskt i Jokkmokk? ;D

New again

Ny bloggdesign, igen :P haha den förra var så ful ;/ haha men nu är jag gnaksa nöjd, inget avancerat, ville bara få bort den förra å få in lite sommar :P å vad är mer somrigt än en rosa blomma? ;)

Nä nu ska jag gå å lägga mig.. ska upp 6 imorrn :/

Rockaway Beach

NY bloggdesign igen! ;D den kanske blev lite rörig med alla färger, det får ni ursäkta men den är välö ganska somrig i alla fall :) behöver sånt, somriga grejjer alltså. Dom får ens vardag att lysa upp lite mer, som till exempel Sol, moppe, galda färger, värme, folk med solglajjor :] That kind of stuff..

Sommaren är påvääg nuue ;D

Those dancing days

Gårdagen var ganska rolig faktist. Lite otippad kanske ;) haha Var med Julia, Sus, Jassa, Donika, Linnéa och Emeleie. Vi hann även prata lite med Miriam, både när hon var i Luleå och Stockholm. Såg även film igår, Kid Svensk. Faktist ganska bra film, Kid är en ganska cool unge :) nåjaa gick å la mig där vid 12-1 tiden :)

Idag måste jag upp på "stan" och lämna igen filmen, köpa lite nödvändigheter till resan och ta ut pengar så jag kan växla till Euro i Luleå :) Och så ska jag ju PACKA och skriva klart novellen, angående novellen så går det inte så bra. Min börjaan är typ ingen bra och jag är en sån perfektionist så om jag ska göra nått så måste det vara perfekt eller bra (oftast) fan, får väl börja om, men måste bli klar idag. Har ju stallpass imorron så jag hinner inte göra så mycket då och på måndag åker jag ju ;D vet att Tysklana kanske inte är så speciellt, men jag bryr mig inte i vad alla säger å tycker för jag tycker det ska bli jävligt kul! även om jag kanske hade kunnat skippa Julpynstmuseumet ;P

Men nu ska jag gå och äta FrulleLunch ^^