30 januari 2008

The greatest thing you'll ever learn...

...is to love, and be loved in return.

Saints & Mortals..

Ska snart gå å sova, ville bara skriva lite i bloggen först.

Har nyss skrivt klart inlämnings uppgifterna till idrotten, blev faktist nöjd :D
men nu ska jag väl gå å Schova.. skulle egentligen gått å lagt mig tidigare, behöver vila så jag inte blir ännumer förkyld.. men hinner fan ALDRIG ;S

C yaa
You know that you love me

Big Mouth, huh?

http://www.kossan.se/roliga-filmer/kille_med_stor_mun.htm
Säger bara en sak: DAMN!

you know that you love me

I caught the fire in your eyes

Idag: ganska chill. Roligast: idrotten(redovisning av motionsdanserna) efter skolan for jag å Julia på gymmet :) Nu kan jag gå ner i brygga ;D haha (oviga jag) sen har de inte hänt så mkt

Imorgon: Skola(tråkiga letioner, fast ska göra sov- och matgrupperna till English camp ;D blir väl även gymmet med Julia(workout and maybe some sun ;) sen ska jag hem och göra läxor ;S (jag är segast) och så måste jag plugga inför alla jävla prov! Nästa vecka: 3 Prov; Tyskaprov, Nationellt prov i svenska del 1 och del 2.

Jag verkar leva mitt liv i olika faser.. En av dom mer kända: min Johnny Depp-fas, var typ galen i han? ;P haha sen finns de fler som inte behöver nämnas ;) Men just nu är jag i en träningsfas! har typ blivit träningsnarkoman ;S ;D haha harvarit på gymmet varje vardag i två veckor nu och idag har jag redan varit på gymmet och jag har typ lust att träna mer ;S läskigt.. haha jaja kanske kan vara en bra sak? :)

Nåja nu ska jag gå å städa (vet att jag säger det hela tiden men det har inte blivit av ;S men nu SKA det VERKLIGEN bli av!!)

C yaa
You know that you love me

The Leader

Jusst nu leder engelska med 1 röst ;P

I have your shoulder to cry on when I'm feeling hurt,
and when nobody wants to listen, you're always there.
I would gladly do the same for you, because you're my friend.