20 april 2008

This love has taken it's toll on me

Tog ett uppehåll i städningen för att fara och gratta kusinen i efterskott. Han fyllde 7 år i fredags. Grattis Edward.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker :) har bestället ett par skor och några armband från Ellos, hade hoppats på att de skulle hinna komma innan jag åker till Tyskland, men det gick inte! eftersom vi åker den 28 april och grejjerna kommer på posten den 10 maj, så jag måste vänta i några dagar efter jag kommer hem till och med :S nåja :)

På tisdag fyller Emelie Svanström 16 år! :D Samma dag har vi även friluftsdag, men får se om jag kan snacka mig ur den, eftersom alla i min grupp har planerat att vara hemma + att det inte finns nått roligt att välja. Kåbban, kan varken åka slalom eller bräda. Fotboll, kul när man suger och typ alla från östra och boken har valt det. Joggning+vattenaktiviteter, kul å vara där med alla atleter med superkondis när man själv har väligt dålig. Stallet, betala för att skritta och trava liite en halvtimme och sen slava åt stallet hela dagen med mockning och sopning, NEJ TACK! och så sist: Promenad, det jag har valt, men verkar ju som sagt var som om "alla" ska vara hemma.. iaf emelie och kanske Julia, vet inte riktigt men iaf. Ska jag vara hemma måste jag jobba jättemycket matte säger mami, men jag hatar matte och har inte gjort en enda läxa på det här året.. Kan kanske komma på nån deal där ;) Blir nog första friluftsdagen nånsin som jag stannar hemma ifrån. Brukar gilla friluftsdagar, men den här fanns det inget roligt på.. jävla snålskola man går på!

Men nu ska jag gå upp och städa klart. :S känns som om jag sagt den där meningen ganska många gånger nu.

Song of the month

Så jävla härlig låt!!!!

Me love <3333333

absolut en av de bästa låtarna den här månaden ;D

make a wish

vaknade för lite mer än en timme sen. Somnade runt 3 inatt. Nåja gårdagen var ganska chill.. var som sagt med emelie på "morgonen" sen där vid 4-5 tiden for jag och Anna på Smedjan och sen köpte vi glass på ett fullsmockat OKQ8 :) vi gick hem i solskenet och väl hemma hos mig såg vi på film. Sen for hon hem där runt 9 :) Efter det blev det bara dator och tv tills jag gick och la mig :)

Idag ska jag mest bara städa, måste verkligen rycka upp mig om jag ska få nytt rum! senare ska jag och Miriam ut å gå, måste även komma ihåg att fråga nån om nån ska med på gymmet imorron. Annars dar jag dit själv. Måste verkligen bli bättre på gymtränandet, har inte varit där så mycket nu på två veckor.. men det ska det bli ändring på nu! :D

Nä nu ska jag bränna klart min skiva och sen ska jag gå upp och städa klart :)

ciao

Btw, någon som följer på gymmet imorgon? ^^

fläschy!

nytt bloggutseende igen.. kanske inte är det bästa men var så less på den gamla och´fixa ihop den här snabbt :)

har inte hunnit skriva så mycket idag, men jag tror det kommer mer imorron. Om jag inte blir för upptagen av städningen av huset :P

Men nu ska jag sova ^^

GOD NATT