08 mars 2008

You know you want it

Fan, jag har inte gjort nått annat idag förutom att sitta framför datorn ;S nä nu ska jag gå och duscha, sen ska jag se film med Lisa och Ludde.. Synd bara att ingen tråkmåns kan vara med, eftersom dom ska plugga ;) haha



Cyaa
Moa <33

Never say never

Fan vad tråkigt jag har!!!! alla är upptagna med att "plugga" eller ås tar dom sig inte in till jmk... tråååååååååååååååååååååååååååååååkiga alla är!!

Goodie

En bra låt!
Lazee - Rock away

Rock away, rock away, rock away now!

Såg på "Ping Pong Kingen" igår på Bio Norden. Gillar att se film där eftersom den är gammal och mysig :P Hur som helst.. Filmen var väl inte sådär jättebra, men Carro var ju otroligt söt i den :) etfer bion gick jag, mli, mmj och lajjsan på statoil och handla innan vi for hem till mmj för att se saw 4.. do mandra ville inte se den, och hur kul är de att se film ensam? så vi börja spela Tony Hawk underground ist ;P haha JAG suger på det! fast det var ju ett tag sen jag spelade Xbox ;P hehe Ska fan köpa ett Xbox.. fast de blir inget 360, för då kan jag inte få gratis spel till det ;D haha men ska gå å vara med moa nu, hon är helt jävla tokig.. hon har ritat på golvet och springer runt med en korg på skallen.. hon är så jävluskt söt, men tokig ;)

Skriver mer senare :)

Saker jag längtar efter MEST:
Spela Xbox (haha ja jag är värsta nörden xD)

TysklandResan

SOMMAREN!!!!!!!