12 maj 2008

I know it, you know it, we both know it!

tjaa, var ju lite med Susanna tidigare idag. var lite skönt att få prata :) även om jag kände mig som en jobbigpratkvarn ^^ fick ju inte svaret, men jag kan ju inte be att hon ska kunna veta ;S men jag är så lost, hoppas jag finner mitt svar väldigt snart ;S haha okej det där kanske lät lite konstigt, men det är inte så farligt som de låter :)

hur som helst är de solidaritetsdag imorgon och jag ska vraa hemma och städa huset :P haha tråkigt och jobbigt men man gör det ju för gott ändamål.. amla in pengar till barnhem i Uruguay ^^ förövrigt hatar jag moder natur just nu! hur fan ska det någonsin bli sommarom de fortsätter snöa? jag menar snö den 11 maj? hur normalt är det och majnättrerna brukar väl inte vara så himla kalla som -0? för en timme sen ungefär hade dom -6 i Gällivare! det är ju de jag säger, vi är påväg in i en ny istid, den kanske inte kommer i år men det här är nog bra början.. nästa år har väl inte snön smält förän i augusti då den nya kommer igen :S Nä alltså ibland hatar jag vädret och ibland kan de förstöra en hel dag(nästan) och är de bra väder, ja då är man som en skinande sol hela dagen. Nä de är konstigt hur man påverkas av olika väder, ganska fascinerande faktist..

Nä men nu skajag gå å sova, ska orka med städning och pluggning imorrn.. jusste måste komma ihåg att ringa ICA imorron på morron... jobbigt men men..

God natt ^^

I think we got it all wrong anyway

vanlig dag idag.. inget speciellt hände, förutom att vi för en gångs skull hade bad ;P det var roligt, som vanligt :) Nästa vecka ska jag leda badet, det är dock killarna som ha bad då så jag hoppas dom är snälla å lyssnar :P haha nåja har precis skrivit ut den lektionsplaneringen, hoppas jag inte tar i allt för hårt med dom :P hehe

nåja nu ska jag ut med susanna en sväng, behöver prata lite med nån och hon fanns nära tillhands. Glad att jag har dig gumman <3 size="5">High Caparall haha okej det kanske inte är flera års väntan men har saknat det även fast jag kanske inte var allt för gammal sist det gick.. Anyway kommit på att jag gillar typ allt filip och fredrik gör.. High Caparall, 100 höjdare, boston tea party, grattis världen och ett herrans liv :) gud vad bra humor dom har ;) haha men nu ska jag som sagt var gå :)

Ciao