21 februari 2008

You bet!

hmm.. lite blandade känslor idag, kan man lugnt säga! Tack J för pratstunden. Behövde släppa ut lite thoughts.. känns bra att prata med dig om det, även fast jag inte förstår mig på mig själv så verkar du göra det.. lite iaf :) du kanske rörde upp alllt i huvvet men det är nog bra, måste fundera mer på det här.. Och saken med illamåendet, du vet+ det har typ försvunnit nue :) nu ser jag i princip det du sa + kanske lite mer ;) hhaha nej men vi tar resten IRL honey ;P men tack för att du alltid finns här för mig och stöttar!! du är världens finaste (känner för att ha en liten "LoveUtgivardag" idag åxå) hehe nä men det här vet jag inte om jag riktigt kan snacka om med nån annan.. och tack för att du inte skrattade ;P hahaha ånja nu måste nog folk börja fundera på vad fan allt det här handlar om , men jag kan lova att det inte är så farligt som det kanske låter, ville bara att J ska förstå hur mkt jag uppskattar detta :) Love you Girl <33

det kommer bli ett ganska så kort blogginlägg, måste upp å städa rummet men först måste jag ju vara lite loving till alla andra, speciellt E, M, L, N, E, J, C, S och P :) älskar er <33 ni andra är väl åxå rätt fina kanske.. men who knows... erh jaja det här blev ett litet udda och knasigt inlägg men wtf, ibland måste man vara det :)

BTW, nu äre klart! Ska tatuera mig när jag fyller 16 (nån vecka därikring) och farsan payar :) Thank you Papi :) har inte beställt tid men nu har han lovat så :) (jag tackar gud för att han bjöd Sofia på hennes första tatuering när hon var 16 :D) Har någon nått förslag på vad jag ska tatuera för nått?? ;)

Now I really can't wait until I'm gonna be 16!!


Hugs and kisses,
C yaa