27 maj 2008

Let the sun shine in

Idag har skolan varit ganska OK. Tyskan var inställd, även idag så i stället för håltimmen gick jag och aqrbetade bort lite i svenskan på den Fördjupade Svenskalektionen..När alla har gnällt på läraren i färdjupad svenska har jag inte brytt mig så mycket, men nu fattar jag varför. Hon är ju helt jävlaa.. ja, jag vet inte vad, men hon har då fan INGEN kontroll och låter eleverna bestämma själv, helt gaaaaleen lektionen var... och så brukar den alltid vara.. egentligen skyller jag inte på nån annan än läraren för hon är för mesig! det spelades musik på tre olika ställen var av ett av ställerna höjde de och sänkte musiken varannan sekund. medans läraren gick runt och sa vad alla skulle göra och elverna typ: neeeeeeeeeeeeeeeeeej och hon bah: okej. å så gick hon... hmm.. vissa människor borde inte vara lärare.

Npja nog om det.. efter skolan for jag hem och pluggade på min fackuppsats och sen for jag ner till stallet. Vi tränade på Galoppombyten ute i paddocken. Fick rida världens bästa Amarillo ute i den ganska så hyfsade vädret. SOOOOOLIGT men lite blåsigt, ca 11+ Då kändes livet gode härligt... När man galopperade på volten och man fick solen i ögonen och det var varmt :)

Men nu ska jag gå å kolla Gossip Girl, som jag sagt förr; synd att serien inte är som böckerna, fast ändå bra för nu är ju Serena och Dan tillsammans :D