14 oktober 2008

Tisdag 14 oktober

"Men jag vet att djupt där nere innanför hjärnbarken så finns det också en trevlig snäll liten punkare som bara väntar på att få komma ut, en som ser på livet reellt och kan se nyanser mellan svart och vitt i världen samtidigt som hon önskar göra så mycket gott och är lite för naiv, en som vill förändra världen och ge alla människor en chans till att förbättra sig, en som tror på sin ideologi.

En som ser världen som en möjlighet till en bättre plats, som guds paradis utan äpplen och ormar, till en plats där ingen känner sig utanför eller utsatt, där alla människor kan känna sig trygga och glada, där kärlek och glädje är källan till alla arbeten och förutsätter att allt fungerar som det ska, så nu tycker jag fan att du far och kollar på dom!

Nu ger du din lilla punkare i huvudet en riktig chans så att du också kan förändra allt genom att vara radikal och göra åverkan på stora delar av världen och göra det som känns rätt så att alla människor på vår jord känner sig komfortabla och respekterade. "


Hmm... det här skrev en viss person till mig på msn. Wonder who it might be? ;D haha

Inga kommentarer: